Personvernerklæring

PERSONVERNERKLÆRING
Ved å benytte nettsiden infinitumutforsker.no, aksepterer du at Infinitum AS behandler dine personopplysninger i henhold til denne personvernerklæringen, og gjeldende lovgivning om beskyttelse av personopplysninger.

HVA ER PERSONOPPLYSNINGER?
Personopplysninger dekker alle opplysninger og vurderinger som kan knyttes til en enkeltperson. Dette kan være fornavn, etternavn, adresse, emailadresse eller andre kontaktopplysninger.

HVORDAN HÅNDTERES MINE PERSONOPPLYSNINGER?
Det er Infinitum AS som er behandlingsansvarlig etter de gjeldende reglene om beskyttelse av personvernopplysninger. Vi ønsker å gi deg en best mulig handleopplevelse hos oss, og her finner du en oversikt over hvordan vi håndterer dine personopplysninger ihht. Personopplysningsloven, herunder EU-forordning 2016/679 (General Data Protection Regulation, heretter kalt «GDPR»).
Dette er personopplysningene vi behandler:
Personopplysninger du registrerer når du oppretter bruker og når du oppdaterer din bruker, som f. eks. navn, mobilnummer, e-postadresse etc. Informasjonen du oppgir vil også kunne bli beriket via oppslagstjenester.
Opplysninger i forbindelse med kjøp på nettsiden
Opplysninger om hvilke sider du besøker og generell atferd på nettsiden.
Informasjon du oppgir via vår kundeservice
Informasjon via cookies

HVA BRUKES MINE PERSONOPPLYSNINGER TIL?
Ved å oppgi dine personopplysninger gir du ditt samtykke til at vi bruker dine opplysninger til å levere den servicen du forventer.
Vi bruker dine personopplysninger til følgende formål:
For å opprette og håndtere din personlige brukerkonto
For behandling av bestillinger og returer via våre online-tjenester
For å sende informasjon om forsendelser
For å kontakte deg dersom det oppstår noen problemer når vi skal levere varer til deg
For å kunne gi deg best mulig hjelp når du kontakter oss og for å informere deg om nye eller endrede tjenester
For å kunne analysere hvordan du benytter infinitumutforsker.no, og hele tiden kunne forbedre nettsiden.

DELER DERE MINE PERSONOPPLYSNINGER?
Vi deler kun dine personopplysninger med våre leverandører innenfor kundeservice, analyse/statistikk, betaling, transport og teknisk support. Disse leverandørene trenger opplysningene for å kunne levere tjenester til oss innenfor rammene av de behandlingsaktiviteter som fremgår av denne erklæringen. Vi har databehandleravtaler med de aktuelle leverandørene som setter tydelige begrensninger for hvordan de kan bruke dine personopplysninger i samsvar med gjeldende personvernregelverk.

HVOR LAGRES MINE PERSONOPPLYSNINGER?
Alle personopplysningene dine lagres innenfor EU/EØS, men noen av våre leverandører har tekniske supporttjenester plassert utenfor EU/EØS. Ved bruk av disse supporttjenestene, vil en eventuell behandling av dine personopplysninger være regulert i henhold til EU/EØS standardkontrakt for overførsel til tredjeland eller annen godkjent overføringsmekanisme.

HVORDAN KAN JEG ADMINISTRERE MINE PERSONOPPLYSNINGER?
Ønsker du innsyn i dine personopplysninger, har du rett til å be om dette.
Ønsker du å få dine personopplysninger korrigert, har du rett til å be om dette.
Ønsker du å slette dine personopplysninger, har du rett til å gjøre dette så lenge vi ikke er lovpålagt å lagre de.
Ønsker du å begrense behandlingen av dine personopplysninger, har du rett til å be om dette.
Du vil motta informasjon fra oss hvis vi gjør korrigeringer eller sletter dine personopplysninger, eller hvis vi begrenser behandlingen.
Du har muligheten til å kreve personopplysningene dine utlevert i et strukturert, alminnelig anvendt og maskinlesbart format, og til å ta opplysningene med deg til en annen virksomhet. Dette gjelder kun opplysninger du aktivt har gitt fra deg.
Du har rett til å gi beskjed dersom du mener vi ikke behandler dine personopplysninger korrekt.

HVEM HAR TILGANG TIL PERSONOPPLYSNINGENE MINE?
Dine personopplysninger behandles bare av autorisert personell som har tilgang til informasjonen i kraft av sin yrkesmessige stilling, og som er underlagt en forpliktelse til utelukkende å hente/bruke dataene for det spesifiserte og legitime formålet de ble samlet inn for.

HVOR LENGE LAGRER DERE DATA?
Dine personopplysninger blir lagret så lenge det er nødvendig for å utføre tjenestene beskrevet i denne erklæringen, eller så lenge loven pålegger oss å beholde dem. Deretter blir de slettet.

HVORDAN SIKRER DERE MINE PERSONDATA?
Vi lagrer personopplysningene dine i våre operativmiljøer. Miljøene bruker standard sikkerhetsmetoder for å forhindre uautorisert tilgang. Vi følger felles standarder for å beskytte personopplysninger og sensitiv informasjon.

HVORDAN FUNGERER REGELVERKET RUNDT PERSONOPPLYSNINGER?
All behandling av personopplysninger, slik som innsamling, registrering, lagring og utlevering er underlagt særskilte regler, blant annet i personopplysningsloven. Det er som er ansvarlig for at behandlingen skjer i samsvar med lovens regler, dvs. «behandlingsansvarlig». Datatilsynet fører tilsyn med at regelverket overholdes i Norge. Du har rett til å klage til Datatilsynet over behandlingen som gjøres av behandlingsansvarlig i forbindelse med denne personvernerklæringen.

INFORMASJONSKAPSLER
Når du besøker våre nettsider, plasseres en informasjonskapsel (cookie) som brukes til å gjenkjenne din datamaskin eller mobiltelefon. Den gir informasjon om din aktivitet på våre nettsider. Den gjør det lettere for deg, da cookies gjør at din mobiltelefon eller datamaskin f.eks husker login-opplysninger ved ditt neste besøk. Cookies gir også oss informasjon om din adferd på våre nettsider, som gjør at vi kan tilpasse mer relevant innhold til deg. Du kan lese mer om Cookies her.

OPPHAVSRETT
Innholdet på denne nettsiden er opphavsrettslig beskyttet og tilhører Infinitum AS.

KONTAKTINFORMASJON
Behandlingsansvarlig er Infinitum AS, Karenslyst Allé 9, 0278 Oslo. Har du spørsmål rundt dine personopplysninger, gjerne kontakt oss på info@infinitum.no eller på telefon +47 22 12 15 20